Идеята

Ериа е дигитално пространство за развитието на креативния потенциал у всекиго. 

Tapestry

Ние вярваме, че творчеството е  умение и усет присъщ за всеки човек, който изпитва чувства и разглежда света с   любопитсво .  

Творческия процес не е отреден само за специални хора, родили се с талант. То е за всяка жива душа, решила да построи мост между Азът и  абстрактния свят на непознатото.  

Чрез практикуването и развитието на творческите ни умения, човек стимулира различни части от мозъка си и тренира своето внимание. 

А, ако си мислите, че Вие не притежавате такива, просто не сте открили формата на творчество, която да ви грабне.  За това се отпуснете и разгледайте сайта със свободен ум и без никаква нагласа. 

Tropical Leaves

Ериа е дигитално пространство за развиване на различни творчески умения и намирането на най-подходящите материали и инструменти за упражняването им.  Тук ще намерите безплатни и платени онлайн курсове, групови работилници и полезна информация, организирани от различни талантливи артисти.  Платформата позволява да комуникирате с тях и насрочвате срещи на живо, за да задълбочите своите умения. 

В Чаршия, имате възможност да подкрепите любимите си артисти, като закупите тяхна завършена творба, да украсите дома си или да зарадвате любим човек. 

В Магазинчето, ще откриете всичко необходими инструменти да поддържате творческата си енергия. 

Форума е мястото да комуникираме, задаваме въпроси и намираме вдъхновения и идеи.